Bahan Makanan
- 250 grams Spaghetti La Fonte
- 6 butir Telur Ayam
- 30 grams Margarin, cairkan
- 1/2 sdt Garam
- 1/4 sdt Lada, halus
- 350 grams Saus Bolognese La Fonte
- 100 grams Jamur Merang, iris tipis
- 50 grams Kacang Polong
Cara membuat: Didihkan air yang dibubuhi garam, rebus Pasta Fussili La Fonte
Didihkan air, tambahkan minyak zaitun dan 1 sdt garam. Masukkan linguini, masa
Rebus spiral makaroni sesuai petunjuk pada kemasan.Panaskan minyak sayur, tumis
Spaghetti: Didihkan air, tambahkan garam, masukkan spaghetti La Fonte. Rebus h
Rebus spaghetti sesuai petunjuk pada kemasan. Tumis bawang putih dan daging s
Rebus long macaroni sesuai petunjuk pada kemasan. Aduk rata telur, susu, gara
Rebus macaroni sesuai petunjuk pada kemasan Campur macaroni dengan ayam cinca
Rebus makaroni La Fonte sampai matang sedang (al dente). Tiriskan, sisihkan.
Kulit: aduk semua bahan menjadi satu, uleni hingga kalis. Timbang masing-masin
Parut kasar wortel, lalu campur dengan kocokan telur dan kerokan tahu, serta b
Cara Membuat Adonan:1. Campur semua bahan kering, kecuali garam. Masukkan air es